Ο κύριος χώρος δεξίωσης στο κτήμα δεξιώσεων Λουδάρου

Άνεση στο χώρο για τη δεξίωση

Το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς σας θα βρίσκεστε στον κυρίως χώρο της δεξίωσης του κτήματος. Ένας άνετος ισόπεδος κήπος με διαρυθμιζόμενα τραπέζια, που αφήνουν την αίσθηση της άνεσης ανεξαρτήτως του αριθμού καλεσμένων, διευκολύνουν την πρόσβαση στην πίστα, δεν περιορίζουν το ένα το άλλο, δίνοντας έτσι στους καλεσμένους τη δυνατότητα να έχουν πλήρη ορατότητα σε όλο το χώρο.

Τα τραπέζια σερβιρίσματος για τη δεξίωση

Τα τραπέζια σερβιρίσματος βρίσκονται εκτός της περιμέτρου των τραπεζιών των καλεσμένων, όμως παραμένουν στον κυρίως χώρο της δεξίωσης, ώστε η πρόσβαση να είναι εύκολη σε αυτά, αλλά και να είναι ακριβώς όσο μακριά χρειάζεται για την υπόλοιπη διάρκεια της βραδιάς.

Η πίστα στο χώρο για τη δεξίωση

Η ξύλινη πίστα μας εγγυάται ότι η διασκέδασή σας θα ξεκινήσει με το παραδοσιακό βαλς και θα συνεχιστεί με χορούς ή δραστηριότητες οποιουδήποτε τύπου, απομακρύνοντας κάθε ανησυχία και παρέχοντας ασφάλεια στους καλεσμένους.

Εγκαταστάσεις και βλάστηση στο χώρο για τη δεξίωση

Ανάμεσα στα δέντρα που περικλύουν το χώρο της δεξίωσης, σε απόσταση τριάντα δευτερολέπτων από το μακρυνότερο τραπέζι, ορθώνεται διακριτικά ο χώρος των αποχωρητηρίων. Ο στεγασμένος κλειστός αυτός χώρος, φυσικά ξεχωριστός για κάθε φύλλο, παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που ενδέχεται να χρειαστούν οι καλεσμένοι τις λίγες αυτές στιγμές της απομάκρυνσής τους από τον κυρίως χώρο.